Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Posljednje pripreme pred početak Visočkog ljeta 2009.

U toku su posljednje pripreme pred ovogodišnju manifestaciju Dani trgovine, kulture i sporta Visočko ljeto 2009. Prema riječima predstavnika organizacionog odbora do sada je rezervisano dvije trećine ponuđenih štandova, a za oko pedeset posto je već  plaćen zakup.

 

“Još je u toku rezervacija štandova. S obzirom na ekonomsku situaciju i opću krizu, zadovoljni smo odzivom trgovaca i ugostitelja. Ove je godine snižena i cijena prostora za postavljanje štandova na 350 KM,  u odnosu na prošlogodišnju od  405 KM. Još uvijek se možete prijaviti i rezervisati u zgradi općine Visoko, soba broj 4.“ – pojasnila je na jučerašnjoj press konferenciji Edina Ferizović, pomoćnica načelnika u Službi za budžet, razvoj i finansije.

 

Dani kulture i sporta počinju 20.jula i već su svi sadržaji isplanirani.

Tako ćemo ove godine moći prisustvovati uličnoj , likovnoj koloniji, reviji boksa, pozorišnim predstavma, teniskom turniru, te brojnim sportskim i muzičkim događajima.

„Pozivam građane općine Visoko i sve ostale goste, da u duhu tradicije i kontinuiteta  posjetite Visoko u toku „Visočkog ljeta““ – istakao je načelnik općine Visoko Munib Alibegović, te posebno pozvao privrednike da nađu mogućnost promocije na ovoj manifestaciji s obzirom na broj posjetilaca u ovim danima.

 

Proudly powered by WordPress