Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Novogodišnji turnir: Galerija Kovo u “novom ruhu”!

Stalni uspješni učesnik i prošlogodišnji finalista Novogodišnjeg malonogometnog turnira u Visokom, ekipa “Galerije Kovo”, ove godine će učestvovati u potpuno izmjenjenom sastavu, ali istim ambicijama, a to je prvo mjesto:

– Ove godine smo se odlučili uglavnom za provjerene domaće snage, a ne za igrače “sa strane”, kao što je to ranijih godina bio slučaj. Želimo nastaviti trend dobrih igara i uspješnih učešća na turniru i smatram da to možemo ostvariti i kada okosnicu našeg tima čine igrači iz Visokog koji su se već dokazali i na velikom terenu u dresu Bosne, ali i na malom, igrajući uspješno ranijih godina na ovom turniru. Već smo nabavili i novu opremu i potpuno smo spremni da se i ove godine pokažemo u najboljem izdanju ljubiteljima malog nogometa, koji će sigurno znati prepoznati i aplauzima nagraditi naš mladi tim, rekao nam je Zekerijah Kovo, vlasnik “Galerije Kovo”.

Nezvanično smo uspjeli saznati da će okosnicu ovog tima sačinjavati igrači Bosne, Šabić, M.Džafić, Hodžić, Pušćul, Čabaravdić…


Proudly powered by WordPress