Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

U ZETRI KONCERT „ZAJEDNO ZA ŽIVOT“

Koncert pod nazivom „Zajedno za život“ na kojem će nastupiti Dino Merlin, Plavi orkestar, Bombaj Štampa i Letu štuke održat će se u Zetri 6. februara. Publika će uživati u rijetkoj prilici da muziku članova četiri vrhunske bh grupe može slušati i u njoj uživati u okviru jednog programa.

– Već to je dovoljno za tvrdnju da će ovo biti koncert za pamćenje. Kolege koje će nastupiti na koncertu „Zajedno za život“ rijetko se mogu čuti i vidjeti zajedno na sceni. U zadnjih 15-tak godina nismo nastupali u istoj dvorani.Odluka da to uradimo govori o veličini i značaju koncerta. To je naš način da stanemo uz našeg kolegu i druga. Edu i Adija Mulahalilović poznajem od svoje 15. godine i zajedno smo krenuli u ovu avanturu zvanu rock ‘n’ roll. Očekujem da će ljudi kupovati karte a mi garantujemo da će to biti veoma dobar koncert “, istakao je Samir Ćeremida, član grupe Plavi orkestar.

Pored članova četiri grupe, svoj dolazak u Zetru su najavili brojni muzičari i pjevači, koji svojim prisustvom i nastupima žele doprinijeti što boljoj atmosferi.

„Naše kolege Dražen Žerić, Mladen Vojčić Tifa i Hari Varešanović će nastupiti bez svojih grupa kao solo izvođači. Oni su još jedna karika u ovom lancu prijateljstva koja garantuje da će koncert ‘Zajedno za život’ zaista biti spektakularan i nezaboravan muzički događaj“, istakao je Adi Mulahalilović.

Pored velikog broja muzičara koji su se sa zadovoljstvom odazvali pozivu za koncert i kompanije iz BiH se uključuju kupovinom karata. Mercator je kupio preko 300 karata koje će dijeliti svojim kupcima i dodatno će u svojim prostorima otvoriti prodajno mjesto.

Karte po cijeni od 15 KM će biti u prodaji od 15. januara kod uličnih prodavača.

(Fena)

Proudly powered by WordPress