Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Tonči Huljić napisao “Ima nade” za duet Željka Samardžića i Jelene Rozge

Tonči Huljić me nazvao i pitao bi li htio snimiti duet s Jelenom Rozgom. Pristao sam i prije nego što sam čuo pjesmu, jer znam kako Tonči radi. On je stari majstor”, izjavio je za srpski Blic pjevač Željko Samardžić. Kako pišu srpski mediji, s obzirom na to da je Huljić pravi hitmaker, od ovog dueta očekuje se pravi balkanski hit. “Vjerujem da će duet biti interesantan, jer je tu riječ o spoju dvije generacije. Sviđa mi se kako Rozga pjeva i vjerujem da će se pjesma svidjeti ljudima”, dodaje popularni Samardžić.

“Ne znam hoće li pjesma biti hit, to će presuditi publika, situacija i vrijeme”

Kako nam je pak rekao Huljić, pjesma je napisana, ali još uvijek se ne zna točno vrijeme izlaska pjesme već to ovisi o Tončijevim obvezama koji se nada da će javnost duet čuti za otprilike mjesec dana. “Pjesma je jako interesantna i ne znam hoće li biti hit, to će presuditi publika, situacija i vrijeme”, rekao nam je Splićanin koji dodaje da su Samardžića izabrali jer nije “potrošen u duetima”.

“Htjeli smo da Jelena snimi duet s nekim s prostora bivše Jugoslavije i da ne bude potrošen u duetima. Puno je izvođača iz Bosne i Srbije koji su već viđeni u Hrvatskoj dok Samardžić nije”, zaključio je Huljić koji nam je otkrio da se radi o pop skladbi “Ima nade” čiji refren glasi:

“Vidi na što život liči, kako ti se da sad ići
jedrenjaku bez jedara i ko’ tu koga sada vara
Ima nade kakve takve i sirotišta za ovakve
što se prave dva junaka, a zapravo su par luđaka”.

Proudly powered by WordPress