Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Bosna u odličnoj atmosferi dočekuje Radnik iz Hadžića

altNakon neizvjesnosti oko toga gdje će uopšte igrati utakmicu prvog kola novog prvenstva, nogometaši Bosne su otputovali u Goražde, odigrali odlično i slavili vrijednu gostujuću pobjedu. Sada se u dobroj i opuštenoj atmosferi okreću prvom susretu pred domaćim navijačima, meču protiv Radnika iz Hadžića:

–         Potpuno smo nadigrali Goražde i trebali slaviti i ubjedljiviju pobjedu, ali smo i ovako zadovoljni jer su mnogi sumnjali u nas nakon odlaska nekoliko igrača u ljetnoj pauzi. Sve smo ih demantovali i sada u odličnoj atmosferi nastavljamo dalje. Ova pobjeda je maksimalno podigla naše samopouzdanje i protiv Radnika sutra(subota) od prve minute idemo po pogodak i pobjedu. Osim toga, mislim da imamo dobar raspored i da ćemo nakon prvih šest kola biti usamljeni na čelu tabele, ta tako istaknuti kandidaturu za Premijer ligu, rekao je napadač Bosne Adnan Hodžić.

Utakmica 2.kola Prve lige Federacije između Bosne i Radnika igra se u subotu na stadionu Luke sa početkom u 17 sati i 30 minuta, a dobra igra i pobjeda u Goraždu, najbolji su poziv navijačima da dođu na stadion i podrže jedan novi tim Bosne.

Proudly powered by WordPress