Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Rukovodstvo SDA Visoko i ugledni privrednici boravili na iftaru u Zenici

{jcomments off}altKantonalni odbor SDA Zenica, sinoć je organizirao iftar za predstavnike općinskih odbora SDA Zeničko dobojskog kantona, ugledne privrednike i simpatizere ove najjače političke stranke u BiH.

Prije iftara, održana je i press konferencija na kojoj se obratio kandidat Stranke demokratske akcije za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović.

alt„Funkcionalna i samoodrživa država, stvaranje ambijenta za nove investicije i nova radna mjesta, biće u fokusu djelovanja Stranke demokratske akcije u naredne četiri godine“,- poručio je ovom prilikom Izetbegović.

alt„Na terenu se osjeća jaka energija, sazrijevanje naroda koje će na izborima vjerovatno donijeti dobar rezultat našoj zreloj politici. Očekujem poboljšanje izbornog rezultata za SDA“, kazao je Izetbegović. „Zaustavljanjem reforme policije i aprilskog paketa krenulo se unatrag a BiH nema još četiri godine za gubljenje, jer se u dosadašnjem kockarskom odnosu „sve ili ništa“ dobilo skoro ništa“, dodao je Izetbegović.

altIftaru su prisustvovali ispred rukovodstva SDA Visoko: Ahmet Kurspahić, Halim Zukić,  Dženan Bečar,  Senad Karavdić, Mirza Ganić, Amil Neimarlija, Amra Babić, Amra Hrnjić i 15-tak uglednih Visočkih privrednika.

Proudly powered by WordPress