Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

VGT: Za bezbrižno ljeto do 31.avgusta

altPeta po redu ljetna kampanja VGT osiguranja Za bezbrižno ljeto bliži se kraju i završava 31.avgusta. U okviru kampanje u ponudi su posebno kreirani paket-proizvodi koji pored osiguranja od auto-odgovornosti, u centar pažnje stavljaju i putno-zdravstveno osiguranje, osiguranje stana i stvari domaćinstva, te kasko-osiguranje. Uz ove pakete pripremljeni su i posebni pokloni za naše klijente.

„Ove godine dio kampanje su bili paketi proizvoda Home, Road i Travel, koji su imali za cilj naše klijente učiniti bezbrižnim u domu, u automobilu i na putovanju. Ideja koja stoji iza ove kampanje, jeste naša želja da pored obaveznog osiguranja od auto-odgovornosti našim klijentima približimo prednosti drugih vidova dobrovoljnih osiguranja.“, istakla je Mersiha Begić, izvršna direktorica VGT osiguranja. Naglasila je da je i ove godine u funkciji bila besplatna info-linija u slučaju saobraćajne nezgode za sve naše građane koji su bili na ljetovanju u Republici Hrvatskoj.

Pravna pomoć i savjeti pruženi su svima koji su pozvali besplatan broj 099 2345 000, dok su posebne pogodnosti imali osiguranici VGT-a. Za njih je u slučaju havarije prilikom saobraćajne nezgode osiguran besplatan prevoz vozila do mjesta prebivališta u Bosni i Hercegovini. „U bezizlaznoj situaciji, sa neispravnim automobilom, te sa malim djetetom, ljubazno i stručno osoblje VGT osiguranja izašlo mi je u susret, te su moj problem riješili u kratkom roku i omogućili mi da nastavim bezbrižno ljetovanje.“, izjavila je nakon asistencije Alma Kapo iz Sarajeva. „Na ličnom iskustvu sam se uvjerila koliko je dobro što postoji ovakva ljetna akcija, jer čovjek nikad ne zna gdje i kad će mu se dogoditi nezgoda, koja mu može zakomplikovati život.“, zaključila je Alma koja je za osoblje VGT osiguranja imala samo riječi hvale.

„Vjerujemo da smo na ovaj način zaokružili cijelu ljetnu ponudu, kojom kontinuirano pokazujemo da brinemo o našim korisnicima“, zaključila je Begić.

Proudly powered by WordPress