Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

VGT Osiguranje i www.visoko.co.ba sponzori FK Zanatlija u narednoj sezoni

altDženan Paolo Tahmaz generalni sekretar FK Zanatlija danas je i zvanično primio novu opremu u kojoj će ovaj visočki klub nastupati naredne sezone koja počinje 12.septembra. Radi se o dresovima u matičnoj plavo-bijeloj boji renomirane italijanske marke “Asics” koju je kompletno sponzorisala osiguravajuća kuća iz Visokog VGT Osiguranje. Obzirom da je u toku predizborna kampanja predstavnici VGT Osiguranja nisu željeli da se slikaju prilikom primopredaje kako se ne bi cijela priča dovodila u kontekst predizborne kampanje bilo koje političke partije, tako da je Dženan Paolo Tahmaz simbolične poklone u vidu dresova sa imenima vlasnika VGT Osiguranja i našeg sajta u prostorijama Radija Q uručio Nusretu Smajoviću, uredniku i prezenteru vijesti www.visoko.co.ba.

“Zanatlije se ovom prilikom žele zahvaliti gospodinu Halimu Zukiću vlasniku VGT Osiguranja koji nam evo i na ovaj način pomaže u našem radu i želji da sportska i društvena dešavanja vratimo na stadion Luke. Zadnji put smo svoju opremu obnovili prije 14 godina i ovo sponzorstvo nam mnogo znači. Kao nekadašnji igrač i Bosne i Zanatlija iz iskustva znam kakav je osjećaj kada igrate u novoj i dobroj opremi.
Osim VGT-a na našoj novoj opremi se pojavljuju “Keramika Bobo” i www.visoko.co.ba kao oficijelni medij koji prati Zanatlije, nakon gašenja kluba i ponovnog oživljavanja od strane ovog UO. Ovaj istup u javnosti iskoristit ću da još jednom pozovem sve navijače fudbalske reprezentacije BiH da zajedno s nama organizovano idu na utakmicu u Tiranu protiv selekcije Albanije. Prijave i uplate su u toku, sve dodatne informacije na broj telefona 063  996 811 kod Muhameda Husića – u marketinškom stilu je završio sa svojom izjavom Dženan Paolo Tahmaz.

altPojavljivanje našeg sajta kao medijskog sponzora na dresovima Zanatlija kratko je prokomentarisao jedan od urednika i prezentera vijesti Nusred Smajović.

-“Ovo je prvi put zvanično da se kao najstariji i najposjećeniji visočki sajt pojavljujemo kao sponzori na jedan ovakav način. Mi smo visočki medij, a u Zanatlijama smo prepoznali tu visočku nit kao ideju da se ovom gradu vrate njegove vrijednosti koje grad i čine gradom. Smatramo da su FK Zanatlija i ljudi koji rade u tom klubu kao i oni koji ga pomažu na bilo koji način dio te ideje koju ćemo uvijek podržati ne samo u sferi sporta nego i u bilo kojem drugom društvenom obliku – istakao je Smajović

alt

Proudly powered by WordPress