Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Finale izbora miss Depo online 2010.: Visočanka Semira Hadžimehmedagić u blagoj prednosti

altOstalo je još svega sedam dana do najvećeg estradnog medijskog događaja u zemlji– Izbor za Miss BiH za Miss svijeta 2010. DEPO PORTAL, u saradnji sa Direkcijom za Miss BiH za Miss svijeta, ušao je u finalni izbor Miss DEPO ONLINE 2010. GLASAJTE ODMAH!!!

Veče glamura, mladosti i ljepote čeka nas 19. septembra ove godine u Domu mladih u Sarajevu, kada će BiH dobiti svoju predstavnicu na svjetskom takmičenju za Miss World, koje će ove godine biti održano na tropskom kineskom otoku Hainan u Južnokineskom moru.

Modnom pistom prošetat će 24 najljepše Bosanke i Hercegovke koje su proteklih mjeseci na regionalnim takmičenjima, ali i online glasanju na DEPO PORTALU, osigurale učešće u velikom finalu.

DEPO PORTAL, kao zvanični internet medij ovogodišnjeg izbora, a nakon 14 kvalifikacionih krugova nastavlja sa izborom MISS DEPO ONLINE 2010. Prema glasovima posjetitelja, koji su prispjeli do danas (ponedjeljak, 13. septembar) do 17 sati u vodstvu je Semira Hadžimehmedagić iz Visokog sa 37 posto glasova. Ona je bila i pobjednica devetog, kvalifikacionog, kruga takmičenja za MISS DEPO ONLINE. Slijedi je Tuzlanka Zerina Beganović sa 22 te Banjalučanka Jelena Vukanović sa devet posto glasova. Bez obzira na trenutni poredak i sve ostale finalistice izbora Miss BiH imaju šansu da ponesu titulu koju dodjeljuje jedan od najčitanijih i najuglednijih internet medija u BIH. GLASAJTE ODMAH!

Podsjećamo, nakon 14 kvalifikacionih krugova finalistica DEPO PORTALA za takmičenje Miss BiH je Sandra Hasanbašić, koja je ujedno ponijela i titulu Miss bh. dijaspore.

Fotografije finalistica možete pogledati i u FOTO GALERIJI. Podsjećanja radi, tokom proteklih osam mjeseci kroz kvalifikacione krugove MISS DEPO ONLINE, a u saradnji sa Direkcijom za Miss BiH za Miss Svijeta, prošlo je više od 150 djevojaka iz cijele Bosne i Hercegovine. Zahvaljujući vašim glasovima u velikom finalu našla se samo jedna, dok je preko 200.000 naših čitalaca iskoristilo mogućnost da glasa za neku od kandidatkinja. Zbog toga je DEPO PORTAL odlučio da i ostalim dobro plasiranim učesnicama našeg izbora da priliku da učestvuju u velikom entertainment i art događaju koji će organizirati ove jesenu u Sarajevu. Riječ je o  Emini Hodžić, Grozdani Tekić i Mejri Musić, te Samri Osmić i Elmi Vrućak, ali i nekim od dobro plasiranih učesnica finalnog izbora koji će završiti 19. septembra.

Podsjećamo, prošlogodišnja pobjednica bila je Dijana Knežević, studentica iz Banjaluke, koja je bila dobitnica velikog nagradnog putovanja u Tunis, ali ko i neko ko je putem našeg portala dobio priliku da nastavi svoju modnu i manekensku karijeru.

Inače, djevojke ovih dana borave u Bodrumu u Turskoj, na pripremama za finalni izbor.

(DEPO/eb)

Proudly powered by WordPress