Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Humanitarna akcija u V.I.P PUB-u

U petak 24.9.2010. godine V.I.P. PUB organizuje cjelodnevno prikupljanje pomoći u vidu odjeće i novca za Dom za nezbrinutu djecu u Zenici. Glavni cilj jeste da odjeću koju prilikom sezonskog čisćenja iz Vaših ormara želite odbaciti u petak donesete u V.I.P. PUB i ista će biti predana u Dom za nezbrinutu djecu u Zenici i time makar na trenutak vratiti osmijeh nekom od djece koja nemaju mogućnost normalnog odrastanja kao večina nas. Također, vršit će se prikupljanje i novčane pomoći za Dom za nezbrinutu djecu u Zenici i za isto će biti kupljeno hrane.

Sredstva prikupljena u petak 24.9.2010. godine biće iskorištena i za kupovinu školskog pribora i biti će rukovođen željama i potrebama djece, a pored ostalog sadržavat će i odjeću koju ćete imati priliku donirati. Novac koji odlučite donirati moći ćete ubaciti u specijalnu kasu koja će biti postavljena ispred V.I.P. PUB-a tokom cijelog dana i noći kada će ujedno biti i upriličen Friends Of New Vision party.

Uzmite učesće u ovom projektu koji pokreće V.I.P. PUB i usrećimo bar na jedan dan neko dijete u Domu za nezbrinutu djecu u Zenici. Budite ljudi i raja i donirajte svoju odjeću koja Vam ne treba u petak 24.9.2010. godine za Dom za nezbrinutu djecu u Zenici.

Budite “Friends Of New Vision”

(PR V.I.P PUB-a, gospodin Naim Naya Kavazić, stranačko opredjeljenje SBiH)

Proudly powered by WordPress