Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

MISS DEPO ONLINE 2010.: Semira Hadžimehmedagić ponijela titulu najljepše

alt

Titulu Miss DEPO ONLINE za 2010. godinu ponijela je Visočanka Semira Hadžimehmedagić! Ona je ovu pobjedu izborila nakon višemjesečnog glasanja, zahvaljujući 42 posto osvojenih glasova čitatelja DEPO portala.

Za titulu Miss DEPO ONLINE 2010 takmičile su se 23 ljepotice, od kojih je samo jedna, Visočanka Semira Hadžimehmedagić, ponijela titiulu najljepše.

Na drugom mjestu, s 36 posto glasova čitalaca, plasirala se Zerina Beganović iz Tuzle, dok je treće mjesto, sa tri posto glasova, osvojila Valentina Batinić iz Uskoplja.

Petnaesti izbor za Miss BiH za Miss svijeta večeras je održan u sarajevskom Domu mladih, dok će se svjetsko takmičenje ove godine održati na tropskom kineskom otoku Hainan u Južnokineskom moru.

Podsjećanja radi, tokom proteklih osam mjeseci je kroz 12 kvalifikacionih krugova MISS DEPO ONLINE, a u saradnji sa Direkcijom za Miss BiH za MIss Svijeta, prošlo više od 150 djevojaka iz cijele Bosne i Hercegovine. Zahvaljujući glasovima naših čitalaca, pobjedu je izborila samo jedna, dok je preko 200.000 čitalaca DEPO portala iskoristilo mogućnost da glasa za neku od kandidatkinja.

Finalno glasanje trajalo je do 19. septembra do 20 sati.

DEPO portal je, nakon prošlogodišnje eksperimentalne saradnje sa Agencijom ABC models, licencirane za najprestižniji izbor ljepote, i ove godine uspješno priveo kraju izbor za Miss DEPO ONLINE .

Prošlogodišnja pobjednica takmičenja Miss DEPO ONLINE bila je Dijana Knežević iz Prijedora, koja je ujedno nagrađena i egzotičnim putovanjem u Tunis, te je putem DEPO portala dobila priliku da nastavi svoju modnu i manekensku karijeru.

(DEPO/em)

Proudly powered by WordPress