Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Zbog kakvih pritisaka je Zijad Breščić podnio ostavku na mjesto predsjednika Nadzornog odbora “Visočice”!?

altNakon što je sazvao sjednicu Nadzornog Odbora JKP”Visočica” Visoko za 23.09.2010.godine na kojoj se nije pojavio, dan kasnije u jutarnjim satima predsjednik ovog odbora je putem faxa dostavio svoju pismenu ostavku u kojoj navodi da ne želi raditi pod bilo kakvim pritiskom? Iako u sjeni predizbornih podmetanja i laži, priča o “Visočici” postaje sve interesantnija i samo naivni misle da ona nije dio dugoročne političke strategije i da ne služi  nekoj od političkih partija kojoj cjelokupna situacija najviše odgovara. Sami procjenite o kojoj partiji se radi i kome ide u korist haos oko formalno Općinske firme koja sad formalno pravno i nema direktora i sve to samo sedam dana prije Općih izbora.

Objavljujemo pismenu ostavku Zijada Breščića koja je stigla na adresu Službe za prostorno uređenje Općine Visoko, Menadžmenta JKP “Visočica”, Skupštine JKP “Visočica”, Članova privremenog NO JKP “Visočica”, Načelnika Općine Visoko Muniba Alibegovića.

PREDMET: Neopoziva ostavka na mjesto Predsjednika privremenog Nadzornog odbora JKP “Visočica” d.o.o. Visoko

Obavještavam Vas da sa danom 23.09.2010.godine dajem neopozivu ostavku na mjesto Predsjednika privremenog Nadzornog odbora JKP “Visočica” d.o.o. Visoko, te molim razrješenje sa navedenim datumom.

Napominjem da neopozivu ostavku dajem iz ličnih razloga, jer ne želim da radim pod bilo kakvim pritiskom drugih, a najmanje na način kojim se pokušava narušiti moj lični ugled.

S poštovanjem, Podnosilac neopozive ostavke Zijad Breščić, dipl.ecc

Proudly powered by WordPress