Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Reagovanja, Nehat Tahmaz, Brno – Češka Republika: Dragi menagment radija “Q” i poštovani Adnane Jasarspahiću

altOvim dopisom bih na početku pozdravio gl.odg.urednika Adnana Jašarspahića i cijelu ekipu radija “Q”. Ovaj dopis je vezan za srdačnu potporu nezavisnih medija u Visokom Vašeg Radija Q i web portala Visoko.co.ba te novoj i mladoj Upravi NK Zanatlija. Nedavni moj dolazak u posjetu mojoj majci i bratu u Visokom bio dijelom vezan i za upoznavanje sa aktivnostima NK “Zanatlija” i sa mladom Upravom. U razgovoru s menagerom Laletovićem i mojim bratom koji ima poziciju sekretara kluba mnogo sam obradovan da se nešto dešava u Visokom. Ovim putem bih dao iskrenu zahvalnost tebi Jašo i cijelom menagmentu Radija Q kao i menagmentu web portala Visoko.co.ba  koji reklamiraju i daju medijsku potporu Upravi NK.Zanatlija, oni to i zasluzuju svojim aktivnostima i progresom koji su napravili.

Također bih u budućnosti volio uspostaviti kontakt između uprave Nk Zanatlija i FK Brno člana prve Česke lige. U tom pravcu sam i razgovarao sa sekretarem Dženanom i menagerom Lalatovićem da bih pokušao organizovati posjetu NK Zanatlija na fudbalsku utakmicu FK Brna na proljeće iduće godine.To bi bila jedna moja velika želja. Jako mi je drago da se na medijskom prostoru u Visokom a i šire može naći informacija o ponovnom oživljavanju kluba NK “Zanatlija”  koji ima svoje ime i istoriju u tom klubu sam svojevremeno igrao i ja. Visoko to zaslužuje. Iz Češke dajem punu podršku Upravi koja je ostvarila kontakt sa NK Dinamo, odlazak na utakmicu reprezentacije i mnogo toga. Nadam se da će se ostvariti i kontakt sa FK Brno i pokušat ću organizovati posjeta kluba iduće godine.

Na kraju bih pozdravio sve uposlene na Radiju Q kao i na web portalu Visoko.co.ba kao i cijelu Upravu NK “Zanatlija”,  nastavite kao do sada!

p.s
Nadam se da će se ova moja podrška moći pročitati i na web portalu Visoko.co.ba

S poštovanjem
Nehat Tahmaz
Brno IBM Czech Republic

Proudly powered by WordPress