Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Jasmin Dlakić: Novogodišnji malonogometni turnir je visočka tradicija zato “Atlas D” želi biti dio te priče

altJasmin Dlakić vlasnik firme “Atlas D” također se priključio grupi sponzora koji žele doprinijeti što boljoj organizaciji ovogodišnjeg turnira u malom nogometu. Ovogodišnji turnir se inače igra pod generalnim pokroviteljstvom načelnika Općine Visoko Muniba Alibegovića. Bit će ovo sedmi po redu turnir koji su do sada osvajali Hendy Shop “Melly” (2004), “Fasto Sarajevo”(2005), “Fasto Sarajevo” (2006), MNK “Orlić” (2007), “Rampart” (2008) i “Galerija Kovo” (2009). Konkurencija za prvo mjesto je ove godine za naslov možda i najjača prema onome što najavljuju pojedine ekipe, a ekipa MNK”Orlić” ove godine će nastupati pod imenom Diskoteka “Chanel”, naime Dženan Muminović vlasnik “Orlića” je odnedavno postao vlasnik ove diskoteke i kroz Novogodišnji turnir želi je malo i izreklamirati. Turnir se igra kao i svake godine zadnjeg vikenda u decembru, a to je od 22-26.12.2010.godine.

-” Ja sam redovni posjetilac “Novogodišnjeg turnira” i zaista kao neko čija firma radi u Visokom osjećam potrebu sponzorski se uključiti u organizaciju velikih događaja gdje se može ostvariti i određeni marketinški efekat. Nedavno prolazeći pored KSC”Mladost” iz automobila sam vidio veliki banner koji najavljuje turnir, odmah sam pozvao organizatore i na moju inicijativu dogovorili smo se u dvije rečenice. Drago mi je što i svoju društvenu odgovornost mogu iskazati i na ovaj način, bez obzira na ova teška vremena. Mi u firmi “Atlas D” smatramo da veličini visočkog “Novogodišnjeg malonogometnog turnira” i imena koja igraju na njemu zaslužuju da im se sponzorski pridružimo, osim toga za vrijeme turnira u Visoko dolaze sportski radnici iz cijele BiH, i red je da se pokažemo kao pravi domaćini, svi zajedno – istakao je za naš sajt Jasmin Dlakić, vlasnim firme “Atlas D”.

Firma “Atlas D” se nalazi u Mokronoškom polju bb, 71 300 Visoko. Info telefon: 032 748 700, a sve detaljnije informacije o ovoj firmi i njenoj djelatnosti dostupne su na www.atlas-d.ba

Proudly powered by WordPress