Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Stigle pozivnice iz Zagreba: Sve spremno za polazak ekspedicije FK Zanatlija na utakmicu Dinamo – PAOK

altKako je javnost upoznata putem medija, a vezano za organizovanje i odlazak na utakmicu u Zagreb 15.12.2010.godine na stadionu Maksimir između ekipa Dinamo Zagreb i PAOK Solun, sve pripreme teku u najboljem redu, vezano za prevoz, kao i obezbijeđenje karata za utakmicu. Karte se već nalaze u klupskim prostorijama, a kako neki misle i pričaju da će ekspedicija FK Zanatlija imati svoja mjesta iza golovoa, odnosno na jugu ili sjeveru, mi to odlučno demantujemo, jer karte po cijeni od 14 Eura su obezbijeđene, te naša navijačka skupina ima karte na zapadu, što dokazujemo slikovito.

Samo da javnost upoznamo da je jedan od vođa putovanja u Zagreb bivši pomoćnik selektora A reprezentacije BiH, inače No.1 FK Zanatlija, bivši šef stručnog štaba, jedan od najtrofejnijih trenera poslijeratne BiH gospodin Ivo Ištuk. Važno je napomenuti da će se u ekspediciji nalaziti jedan od urednika sportskog programa FTV BiH gospodin Ahmetović Kemal.

Uprava FK Zanatlija čini velike napore da u svoju ekspediciju uključi još jedno renomirano ime bh. fudbala, sada trenera, a inače igrača FK Zanatlija, gospodina Milomira Odovića.

Napominjemo još jednom da vrijeme ističe u petak, 10.12.2010. godine u 18:00 sati, koje je vrlo blizu, jer samo do tada primamo uplate u prostorijama FK Zanatlija Visoko na stadionu Luke.

Sreću u predstojećem susretu NK Dinamu iz Zagreba želi Visoko i FK Zanatlija Visoko.

-VAHA LEGENDO- Visoko te voli

Uprava FK Zanatlija Visoko

Proudly powered by WordPress