Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

VIDEO/Finale Novogodišnjeg malonogometnog turnira Visoko 2010: Sarajevo Osiguranje – Diskoteka Chanel

altZa sve oni koji u nedjelju 26. decembra nisu imali zadovoljstvo da prisustvuju finalnoj večeri Novogodišnjeg malonogometnog turnira Visoko 2010 u KSC “Mladost” u prilogu ovog članka donosimo video snimak finalne utakmice i dodjele nagrada za najbolje pojedince turnira. Turnir je kao što već znate osvojila ekipa Diskoteke Chanel i to u uzbudljivoj utakmici sa Sarajevo Osiguranjem.

“Sarajevo Osiguranje” je povelo preko najboljeg strijelca turnira Mirze Džafića, izjednačio je iz penala najbolji igrač turnira Haris Harba, nakon toga vodi “Diskoteka Chanel”, a do kraja susreta Mirza Džafić pogađa još jednom za konačnih 2:2. Nakon izvođenaj penala junak susreta iz redova “Sarajevo Osiguranja” Džafić promašuje penal i tako “Diskoteka Chanel” postaje sedmi pobjednik visočkog “Novogodišnjeg malonogometnog turnira”.

U poluvremenu finalne utakmice stručna Komisija na čelu sa proslavljenim golmanom malonogometnih turnira Dinom Martinovićem dodijelila je i specijalna priznanja najboljim pojedincima.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Elbis Šabić iz “Sarajevo Osiguranja”, osim diplome i pehara novčanu nagradu mu je uručio i nekadašnji igrač Bosne i sponzor turnira Goran Andijanić.

“Sarajevo Osiguranje” je dalo ovogodišnjeg i najboljeg strijelca, a to je bio Mirza Džafić, nagradu mu je uručio u ime sponzora firme IGM, Adnan Imamović.

Najboljim igračem jednoglasnom odlukom komisije proglašen je Haris Harba iz pobjedničke ekipe “Diskoteka Chanel”, nagradu za najboljeg igrača u ime sponzora firme “Vispak” uručio je Mugdim Imamović.

Uz sve pomenute nagrade i pohvale, najbolji pojedinci su bili počašćeni i posebnim poklonima sportske opreme “Givova”, čiji je distributer za Visoko STR”Amina”.

Proudly powered by WordPress