Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Anketa: Visoko bira najbolje u 2010.g. izaziva dosta pažnje u visočkoj javnosti

altPrema dosadašnjim rezultatima glasanja u anketi: Visoko bira najbolje u 2010. g, najviše glasova  među ponuđenim uspješnim kompanijama ima VGT Osiguranje kojeg posjetioci sitea Visoko.co.ba smatraju i najdarežljivijim među privrednim subjektima koji ulažu u lokalnu zajednicu.Također, među muškarcima – ličnostima 2010. g., za sada vodi Halim Zukić. Veliki broj glasova imaju i banke Unicredit i Sparkasse i tržni centri Galerija Kovo i Bingo. Među političarima najomiljeniji su aktuelni načelnik općine Visoko Munib Alibegović i Senad Karavdić, a među ženama Dinka Omanović i Mirzeta Džonlagić. Posjetioci glasaju i za događaje i projekte u 2010. g. pa su zasada najboljima ocjenjeni Izgradnja mostova na rijekama Bosni i Fojnici, Kupovina aparata mamograf, a kao najbolji kulturno-sportski događaj ocjenjena je organizacija Visočkog ljeta 2010. g. Među brendovima Visokog neprikosnoveno je, prema dosadašnjem glasanju, Visočko suho meso, a kao promašaji u 2010.g. ocjenjeni su Afera Mušinbegović i Bespravna gradnja i urbicid. Među sportskim kolektivima zasada vodi FK Zanatlija, skijašica Elvedina Muzaferija i sportski As Asim Limo. Među showbiz ličnostima 2010. trenutno je u vodstvu Semira Hadžimehmedagić.

Anketa o izboru najboljih u 2010. g. izazvala je dosta pažnje u visočkoj javnosti, među privrednicima, društvenim, kulturnim i javnim radnicima Visokog, a posebno kod svih uzrasta i profila građana općine Visoko, koji putem ove ankete i iznošenja svog mišljenja i sugestija putem e-maila direktno mogu učestvovati u kreiranju iste.

Kruna projekta izbora najboljih i isticanja ostalih kategorija bit će upriličena tokom mjeseca marta 2011. g. na gala događaju koji će biti održan u Visokom.

Proudly powered by WordPress