Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Saopštenje za javnost nakon završnice kadetskog prvenstva BiH

Uprava Kluba ovim putem se još jednom želi zahvaliti svima koji su na bilo kakav način doprinijeli da organizacija završnice Državnog prvenstva bude organizirana na veoma visokom nivou i da sve protekne u najboljem redu.Posebnu zahvalnost na podršci upućejemo Općinskim strukturama,Vladi ZDK ,KSC”Mladost” ,lokalnim medijima privrednim subjektima i pojedincima koji su svojim donacijama pomogli organizaciju, te naravno našim građanima koji su svojim dolaskom uveličali ovu manifestaciju i dali podršku svima, a posebno našim igračima.

Na kraju treba posebno istaknuti ulogu roditelja i Koordinacionog odbora za pomoć i podršku radu mlađih selekcija RK “Bosna-Prevent” Visoko na čelu sa gospodinom Maidom Avdičevićem koji su dali svoj puni doprinos u svim segmentima organizacije završnice Državnog prvenstva .

Mislimo da svi zajedno možemo biti ponosni na utiske koje smo kao domaćini i organizatori ostavili na sve učesnike i da smo poslali jednu lijepu poruku iz našeg grada .Pokazali smo još jednom šta znači zajedništvo i u tom smislu ova zahvalnica znači istovremeno i poziv svima da zajedničkim snagama pokušamo vratiti lijepe stvari i dešavanja u naš grad. Pokušajmo da zajednički interes stavimo ispred nas samih i da svako od nas da onoliko koliko može i zna i da idemo naprijed !!!

U susret Svjetskom juniorskom prvenstvu pokažimo najbolje i izborimo se za svoje mjesto u organizaciji istog, stoji u saopštenju koje smo dobili od Upravnog odbora RK”Bosna-Prevent”

 

Proudly powered by WordPress