Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

(FOTO) Radnici na terenu, posao gotov za 15-tak dana!

Danas su u organizaciji FK “Zanatlija” i definitivno počeli radovi na postavljanju umjetne trave na terenu iza MSŠ “Hazim Šabanović”. Nakon što je prikupljena sva potrebna papirologija končano se moglo krenuti u realizaciju projekta oko kojeg se već i diglo puno prašine. Na teren su izašli radnici firme “Aris” iz Laktaša, koja ima ogromno iskustvo u pravljenju terena s umjetnom travom i čiji direktor Milorad Mitić nam je rekao:

Posebno je zadovoljstvo raditi s ljudima koji posjeduju ogroman entuzijazam, kao što je to slučaj s FK “Zanatlija”. Ovi momci žele svom gradu, svojoj djeci pružiti mogućnost da se bave sportom i to treba cijeniti. Što se tiče samog terena, on ispunjava sve potrebne preduslove i na skali od 1 do 4 spada u drugu kategoriju, što je više nego solidno. Mi ćemo danas izvršiti potrebna mjerenja, pa onda početi i sa pravim radovima i što se tiče našeg dijela posla, sve će biti gotovo za najkasnije 15 dana, zaključio je Mitić.

Menadžer FK “Zanatlija” Mirza Laletović je istakao veliko zadovoljstvo početkom radova i zahvalio se onima koji su pomogli:

Napokon smo krenuli u završnu fazu realizacije ovog zahtjevnog projekta i više smo nego zadovoljni. Zahvalio bih se još jednom direktoru i Upravnom školskom odboru MSŠ “Hazim Šabanović”, Federalnom ministarstvu za obrazovanje, te lokalniim firmama koje su nam za sada pomogle, kao što su Asfaltgradnja, Ekosirovina, Moja Banka, VGT Osiguranje, Prevent, D&U Company, Intesa Sanpaolo Banka, Vispak, Nerzz Bešlagić, Sirćo Export Import, Keramika Bobo, VB Leasing, te pojedinačno Goran Andrijanić i Ferid Hadžijakupović. Otvoreni smo za saradnju sa svima i svi koji žele zajedno s nama učestvovati u ovom projektu, vrata su im otvorena. Mi ovo radimo prije svega radi naše djece i zbog toga bi svi trebali razumjeti važnost ovog projekta, rekao je Laletović.

{joomplucat:173 limit=8|columns=4}

Proudly powered by WordPress