Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

FOTO: Emir Bijedić: Na ovaj način želimo da doprinesemo većem i bržem razvoju ovog dijela lokalne zajednice

Moja banka otvorila je danas istureni šalter u centru Gračanice pored Visokog. U prisustvu poslovnih partnera, predstavnika javnog života, klijenata i medija, otvorena je još jedna poslovnica na području Visokog koja će uposlenicima Preventa, mještanima, ali i brojnim privrednicima ovog područja olakšati  svakodnevno korištenje bankarskih usluga. Moja banka je prva banka koja svoju poslovnicu otvara u Gračanici u kojoj živi nešto više od 3000 stanovnika.

„Mi smo s opravdanjem i razlogom došli da pružimo bankarske usluge uposlenicima koji rade u poslovnici Prevent, a  naravno i svim ostalim uposlenicima naselja Gračanica. U ime uprave mogu vam reći da vam stoje na raspolaganju svi kapaciteti, a mi ćemo se dokazati našim kvalitetom, atraktivnim proizvodom i uslugom koju će vam pružiti naši uposlenici“- istakao je prilikom otvaranja isturenog šaltera u Gračanici Ognjen Samardžić, generalni direktor Moje banke.

Moja banka od svog nastanka ostvaruje značajan rast, a širi se i mreža poslovnica. U protekla tri mjeseca otvorene su nove poslovnice u Jelahu i Goraždu.

Otvaranje isturenog šaltera u Gračanici će uticati i na poboljšanje  razvoja lokalne zajednice, a  garancija za to je i pripadnost poslovnom lideru koji okuplja firme ASA-e i Preventa.

„Moja banka kontinuirano nastavlja širenje poslovne mreže što dokazuje i današnje otvaranje isturenog šaltera. Na ovaj način želimo da doprinesemo većem i bržem razvoju ovog dijela lokalne zajednice, ali i da se dodatno približimo klijentima u cilju što kvalitetnijeg pružanja naših usluga“ – izjavio je za Visoko.co.ba Emir Bijedić, direktor poslovnice Moje banke u Visokom.

Istureni šalter Moje banke u Gračanici smješten je u poslovnom objektu u blizini Osnovne škole “Musa Ćazim Ćatić” u Gračanici, s radnim vremenom  od 08.00 do 14.00 sati.

{joomplucat:231 limit=20|columns=4}

Proudly powered by WordPress