Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Prijavite se na 2. Sajam zapošljavanja koji će se održati 7.oktobra u Zenici

Na sajmu zapošljavanja u Zenici učestvuje preko 100 poslodavaca sa ponudama radnih mjesta. Stoga je preporuka da razmislite šta znate, želite i možete raditi, pripremite CV (biografija) i prijave za posao, te iste prilikom obilaska štandova i razgovora ciljano predajete poslodavcima koji se bave djelatnošću za koju ste zainteresovani. Sve nezaposlene osobe treba da se jave svom savjetodavcu radi evidentiranja učešća, popunjavanja prijava i informisanja o svim detaljima vezanim za Sajam. Biro za zapošljavanje i Općina obezbjeđuju besplatan prevoz, sendvič i kartu za posjetu ZEPS-u.

Sajam je namijenjen svim nezaposlenim osobama, studentima, maturantima, učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola, ali i osobama koje žele promijeniti posao i graditi karijeru. Poslodavcima je ovo prilika da iskažu svoje kadrovske potrebe, te jednostavno i brzo pronađu kadar u velikom broju djelatnosti. Učešće na Sajmu prilika je svima koji traže posao da ostvare direktan kontakt sa poslodavcima. Stoga je preporuka da razmislilte šta znate, želite i možete raditi, pripremite CV (biografija) i prijave za posao, te iste prilikom obilaska štandova i razgovora ciljano predajete poslodavcima koji se bave djelatnošću za koju ste zainteresovani.

Kantonalna služba za zapošljavanje će, također, biti prisutna sa svojim pultom i saradnicima koji su spremni da Vam odgovore na sva pitanja koja su u domenu naših usluga. U sklopu Sajma održavat će se i različite radionice kojima možete prisustvovati. Sve nezaposlene osobe treba da se jave svom savjetodavcu radi evidentiranja učešća, popunjavanja prijava i informisanja o svim detaljima vezanim za Sajam.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na Sajmu molimo Vas da Prijavu sa imenom i prezimenom, adresom i gradom stanovanja, te brojem telefona i e-mailom dostavite u općinski biro rada svom savjetodavcu (direktno, poštom, faksom ili na e-mail: kantonalni.biro@zdk-szz.ba ) najkasnije do 15.09.2011. godine, radi evidentiranja učešća i informisanja o detaljima vezanim za Sajam. Za sve dodatne informacije obratite se svom savjetodavcu. Biro rada Visoko – telefon: 032/731-620.

Proudly powered by WordPress