Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Od ponedjeljka prodaja ulaznica

Od ponedjeljka  30. januara ulaznice za urnebesni pozorišni hit, predstavu „Ja, mahaluša“ moći ćete kupiti svakim radnim danom na biletarnici Gradskog kina Visoko u terminu od 12h do 14h, kao i u Gimnaziji Visoko, radnim danom od 12h do 15h.

Prema ocjeni publike ovo je izvanredan scenski nastup Nele Đenisijević čije scenske transformacije ostavljaju publiku bez daha. Izuzetno aktuelni i svima nama bliski tekstovi Indire Kučuk – Sorguč ne ostavljaju apsolutno nikoga ravnodušnim. Britka satira o muško ženskim odnosima je odlično smještena u žanr kabarea, a Nela Đenisijević svemu dodaje i poseban začin neposrednom interakcijom sa publikom. Preporučujemo ovu predstavu svima koji su zaboravili šta znači smijati se do suza.

Za izvedbu “Ja, mahaluša” u Sarajevu, gdje je karta za ovu predstavu 10 KM, uvijek se traži karta više. Zato smo sigurni da će se ista stvar  ponoviti i u našoj čaršiji, gdje je Confero uspio približiti ovu predstavu po prihvatljivoj cijeni od 5 KM. Stoga nemojte gubiti vrijeme, rezervišite vaše ulaznice na vrijeme

Rezervacije za ovu predstavu  možete izvršiti putem maila: tgconfero@gmail.com

Proudly powered by WordPress