Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

BH Telecom donirao računare MSŠ „Hazim Šabanović“

altNakon što su učenici MSŠ „Hazim Šabanović” učestvovali u projektima BH Telecoma, istoimena firma je odlučila da im se zahvali jednom donacijom, a učenici su tim povodm danas organizirali priredbu u znak zahvalnosti za BH Telekom. Na ovoj proslavi predstavnici BH Telecoma svečano su uručili računarsku i multimedijalnu opremu direktoru škole gospodinu Najrudinu Ziliću, te su pozvali sve odgojno-obrazovne institucije iz Visokog, ali i iz cijele BiH da se uključe u projekte BH Telecoma.
Prema riječima direktora škole, gospodina Najrudina Zilića, učenici su učešćem u projektu pod nazivom „Olimpijada na tvoj način”, u kome učestvuju sve srednje i osnovne škole sa područja BiH ostvarili zavidne rezultate, pa im se BH Telecom odlučio odužiti jednom prigodnom donacijom koja će pomoći u edukaciji te im vratiti osjećaj da još uvijek postoji nagrada za trud. Također, direktor škole se zahvalio svim uposlenicima BH Telecoma na razumijevanju i na ovoj donaciji, kao i svim učenicima koji su svojim radom doprinijeli da ova oprema dođe u školu.
Na kraju, svi prisutni, imali su priliku da uživaju i prigodnom programu kojeg su pripremili učenici MSŠ „Hazim šabanović” te su tako još jednom pokazali sve svoje kapacitete za napredak u obrazovanju, kulturi, nauci.

Proudly powered by WordPress