Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Uspostavljen inicijativni odbor za formiranje A-SDA u Gračanici

a sda tuzla gracanivaDanas je u Gračanici /Tuzlanski kanton/ u prijepodnevnim satima održan radno-konsultativni sastanak kojem je prisustvovao i predsjednik KIO ASDA ZDK gosp. Refik Kurgaš. Sastanak je sadržavao 4 tačke dnevnog reda, a za krajnji cilj je imao uspostavu i imenovanje inicijativnog odbora čiji će zadatak u narednom periodu biti formirati mjesne odbore, nakon čega bi bili ispunjeni svi uslovi za organiziranje i održavanje izborne skupštine A-SDA Gračanica.

U inicijativni odbor A-SDA Gračanica imenovani su:

Mustafa Okić, Mujo Hadžić, Mevludin Kahvedžić, Sadmir Nurić, Nehrudin Vajzović, Samir Šestan, Sabahudin Mujkić, Nermin Nurić, Damir Šestan, Faruk Isović, Edin Šestan, Dževad Ibrahimović, Almir Letić, Ramiz Spahić, Vehbija Huskanović, i Omer Husić.

Na sastanku kojem su prisustvovali i članovi iz općina Srebrenik i Lukavac, predsjednik KIO ASDA ZE-DO je ovom prilikom jasno naglasio kako i u svim ovim općinama okosnicu budućeg razvoja A-SDA treba da čine mladi, nekompromitovani ljudi, kao i ljudi iz privrednog života u ovim sredinama.

 

Proudly powered by WordPress