Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Željko Komšić: Želimo okupiti mlade političare

demokratska-fronta-zeljkoU Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici sinoć je održana javna tribina Demokratske fronte BH, tokom koje je predstavljena ova stranka, osnovana početkom aprila u našoj zemlji, a o njenoj platformi govorili su Željko Komšić, predsjednik Demokratske fronte, Sifet Hodžić, generalni sekratar, Mensura Beganović, članica Predsjedništva i Alma Kratina, predsjednica Kantonalnog odbora stranke u Zeničko- dobojskom kantonu.
 
– Platforma Demokratske fronte okrenuta je svim građanima BiH i svi su nam dobro došli, jer želimo biti reprezenti cijele zemlje i u etničkom i socijalnom smislu, istakao je sinoć predsjednik ove stranke Željko Komšić. Napominjući da se radi o stranci ljevice, okrenutoj unutrašnjim demokratskim odnosima, kao i demokratskim odnosima u društvu i na političkoj sceni, Komšić je naveo da žele okupiti nove ljude, koji nisu dugo etablirani na političkoj sceni, te mlade ljude, koji žele i hoće raditi za svoju zemlju.
 
RTV Zenica/Visoko.co.ba

 

 
U Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici sinoć je održana javna tribina Demokratske fronte BH, tokom koje je predstavljena ova stranka, osnovana početkom aprila u našoj zemlji, a o njenoj platformi govorili su Željko Komšić, predsjednik Demokratske fronte, Sifet Hodžić, generalni sekratar, Mensura Beganović, članica Predsjedništva i Alma Kratina, predsjednica Kantonalnog odbora stranke u Zeničko-dobojskom kantonu.
– Platforma Demokratske fronte okrenuta je svim građanima BiH i svi su nam dobro došli, jer želimo biti reprezenti cijele zemlje i u etničkom i socijalnom smislu, istakao je sinoć predsjednik ove stranke Željko Komšić. Napominjući da se radi o stranci ljevice, okrenutoj unutrašnjim demokratskim odnosima, kao i demokratskim odnosima u društvu i na političkoj sceni, Komšić je naveo da žele okupiti nove ljude, koji nisu dugo etablirani na političkoj sceni, te mlade ljude, koji žele i hoće raditi za svoju zemlju. (V.J.)
Proudly powered by WordPress