Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Sa Zanatlijama u Slovačku, na novo nezaboravno putovanje

DSCN3523 visoko.co.baKao što je to već godinama postala praksa i običaj, NK“Zanatlija“ i ovog septembra organizuje putovanje na gostovanje nogometne reprezentacije BiH. Već svi znate da naši „Zmajevi“ 10. septembra igraju vjerovatno odlučujuću utakmicu kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu naredne godine, a protivnik će u Žilini biti selekcija Slovačke. Tim povodom NK “Zanatlija“ sprema novo druženje, koje će kao i obično biti puno više od samog odlaska na utakmicu i gledanja iste. Evo kako izgleda program ovog putovanja:

1. dan, 08.09.2013.g. (nedjelja): Okupljanje putnika na stadionu Luke u 18:00 sati, za kada je spremljen poseban muzički program koji će biti kao svojevrsni ispraćaj ekspedicije, koja na put kreće negdje oko 21:00 sati. Putuje se cijelu noć prema Beču, u koji se stiže u ponedjeljak u jutarnjim satima.

2. dan, 09.09.2013.g. (ponedjeljak): Dolazak u Beč u jutarnjim satima, odmor, kratki obilazak centra grada i u popodnevnim satima polazak za Bratislavu koja je udaljena svega nekih 50-ak kilometara. Dolazak u Bratislavu, smještaj u hotelu sa tri zvjezdice, fakultativni obilazak glavnog grada Slovačke i zatim slobodne aktivnosti i noćenje.

3. dan, 10.09.2013.g. (utorak): Doručak u hotelu, a zatim put prema Žilini, koja je udaljena nekih 120 kilometara. Po dolasku u grad u kojem će se igrati utakmica, kratki obilazak istog, a onda zajedničko druženje sa armijom naših navijača na glavnom gradskom trgu do utakmice, koja se igra od 20:15 sati na stadionu koji prima 11.200 gledalaca i koji će sigurno biti u plavo-žutim bojama. Nakon POBJEDE, okupljanje ispred stadiona, proslava i polazak za Visoko.

4. dan, 11.09.2013.g. (srijeda): U povratku za Visoko, moguće je da se svrati do Budimpešte na rano jutarnju kaficu i kratki odmor, a onda pravac Visoko, gdje bi se trebalo doći u popodnevnim satima.

Za prijevoz će već po ustaljenoj tradiciji biti zadužena firma „Jelinak“ iz Žepča, a osim prijevoza, u cijenu aranžmana je uključen i smještaj sa doručkom u hotelu sa tri zvjezdice u Bratislavi, ulaznica za utakmicu, te PZ osiguranje. Svi oni koji su zainteresovani za ovo putovanje, moraju imati biometrijski pasoš, te se prijaviti i donijeti novac najkasnije do 01.09.2013. godine u prostorije NK“Zanatlija“ na stadionu Luke u vremenu od 16:00-18:00 sati, ili potražiti sekretara kluba Emira Tuzlakovića, čiji telefon je konstantno zauzet, pa je bolje da ga lično pronađete. Treba napomenuti da prednost za rezervaciju mjesta imaju oni koji su i ranije putovali u organizaciji NK“Zanatlija“.  I na kraju, ono što vas sigurno veoma zanima, cijena ovog kompletnog aranžmana je 210 KM, a vođa puta ostaje velika tajna.

Proudly powered by WordPress