Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Održan humanitarni koncert “Za Elmu”

Koncert za Elmu
Sinoć je u Clubu Cosmos, u urganizaciji Udruženja građana “Damar omladine”, visočkog benda Uncle Sen i Cluba Cosmos održan humanitarni koncert pod nazivom “Za Elmu”, što je jedan od mnogih načina na koje Visočani pokušavaju pomoći teško oboljeloj Elmi Vranac.
Prepun Culb Cosmos pokazao je još jednom da Visočani itekako brinu i žele pomoći svojim sugrađanima, a za odličnu atmosferu do kasnih noćnih sati pobrinuo se bend Uncle Sen, koji je uz pomoć svojih gostiju MC Mide, Don Colera, Farisa Pinje i Muhameda Zečevića na neki način zahvalio svima koji su došli da pomognu u prikupljanju novca za Elmu Vranac.
Podsjećamo, našoj sugrađanki Elmi Vranac hitno su potrebna finansijska sredstva za obezbjeđenje lijeka PEGIntron alfa 2b. Elma je oboljela od melanoma-malignog oboljenja kože, te je za njeno liječenje potrebna terapija čija vrijednost iznosi oko 280 000 KM. Navedeni lijek nije na listi odobrenih lijekova, a kako porodica ne može obezbijediti potrebna sredstva, mole se svi ljudi dobre volje da pomognu ovoj našoj mladoj Visočanki da ozdravi.
Svi koji nisu sinoć uspjeli doći na koncert i kupovinom karte pomoći našoj Elmi, a žele da to učine, to mogu učiniti uplatom na žiro račun:

SPARKASSE BANK DD SARAJEVO 199-047-60770557-71

LIČNI BROJ 21-824023-770557

Naša redakcija vam donosi slike sa sinoćnjeg “Koncerta za Elmu”, a možete ih pogledat’ na našoj facebook stranici:  https://www.facebook.com/visokocoba

Proudly powered by WordPress