Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Demant teksta objavljenog na Vašem portalu od 14.04.2014.godine

opcina visoko nakon protestaOvim putem želim da uputim svoj demant na članak koji ste objavili na svom portalu dana 14.04.2014.godine pod naslovom „Nezvanično-Mirha Duraković odbila mjesto pomoćnika načelnika u Službi za privredu, razvoj, budžet i finansije“ u kojem neprovjereno spominjete moje ime i smatram da u cilju tačnog informisanja javnosti ne mogu, a da se ne oglasim po ovom članku, odnosno pisanju.

U prvom redu smatram da spominjanje nečijeg imena u bilo kojem kontekstu, pa i moga u ovom članku – i to u naslovu, a spominjem se u fonu dodjele mjesta, odnosno položaja u administraciji Općinske načelnice Visoko, je zaista neprofesionalno. Smatrala sam ljudski barem da me kontaktirate prije objave ovih, kako ih vi zovete „nezvaničnih“ informacija. Sada Vam dajem zvaničnu informaciju, da navedeno radno mjesto nisam mogla ni odbiti iz prostog razloga, jer mi nikada nije bilo ni ponuđeno niti je ikada bilo predmet mojih razgovora sa načelnicom čiji rad izuzetno cijenim. 

Iskreno se nadam da je ovo i prvi i zadnji put da Vam se obračam na ovaj način, jer ja niti želim niti mi je potrebna medijska pažnja.

S poštovanjem!

Duraković Mirha dipl.ecc.

Proudly powered by WordPress