Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Novi video: Visočki Magic Dynamo

Dinama Medzik1

Kao što smo i navikli od visočkih kreativaca koji nas uvijek iznenade nekim novim, šaljivim i zanimljivim, videom i ovog puta iz radionice TVFurda i A&M produkcije stigao je jedan interesantan video uradak.

“Video je ustvari jedna svojevrsna parodija na popularnu emisiju Discovery Channel-a, pod nazivom Magic Dynamo, u kojoj Dynamo pokazuje neke svoje magične sposobnosti slučajnim prolaznicima. Mi smo ovim videom željeli da pokažemo da je riječ o televiziji, o vjerovatno namještenom procesu, u kome ima mnogo dublova, zbog čega se nama čini da je to stvarna magija, iako se radi samo o odvraćanju pažnje. Naravno, uz sve ovo, još jedna bitna stvar je promocija Visokog i naših potencijala, što želimo da uradimo kroz svaki naš video” – kazali su za naš portal iz TVFurda tima.

Pored ovog videa na Youtube kanalu ove produkcije možete pronaći mnoštvo drugih zanimljivih, humorističnih videa, kojima kroz četiri godine svog rada TVFurda, na ovaj ili onaj način ismijava današnje poroke i druge loše stvari, a ovoga puta možete pogledati visočkog Magic Dynamo-a ili Dinama Medžika:

 

http://www.youtube.com/watch?v=IRU0ayPRfSM

Proudly powered by WordPress