Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Nastavljena manifestacija Dani fotografije Visoko 2014

Foto shooting 800 x 536

Nakon jučerašnjeg kratkog kursa, pod nazivom: “Kako koristiti DSLR”, kojim je nastavljena manifestacija Dani fotografije Visoko 2014, danas je upriličen treći dio ove manifestacije.

U prostorijama Bosnian Lounge Bara “IME” Visoko, uprličeno je ponovno druženje sa svim učesnicima dosadašnjih aktivnosti povodom ove manifestacije, a ovom prilikom posebne gošće bili su modeli iz Visokog i Sarajeva, koji su svoju prirodnu ljepotu nakratko “posudile” fotografima, za prikaz jednog radnog dana u foto studiju. Nakon kratke radionice o načinima korištenja kozmetičkih proizvoda u svrhe dotjerivanja modela, upriličen je i foto shooting za sve fotografe iz Visokog koji su učestvovali na ovoj manifestaciji i koji su željeli da iskuse nešto novo, duboko vezano za fotografsku umjetnost.

Na kraju radnog dana, organizatori su kazali kako su zadovoljni odzivom prijatelja na dosadašnjem dijelu manifestacije, te kako uživaju dok rade sa ljubiteljima fotografske umjetnosti, uz iskrenu nadu da će se na sutrašnji foto-maraton prijaviti još veći broj učesnika, koji će se takmičiti za vrijedne novčane nagrade.
Napominjemo još jednom, fotomaraton počinje sutra u 12:00 sati u BLB “IME”, gdje će biti određena ovogodišnja tema, nakon čega će učesnici imati priliku da do određenog roka pokažu svoje umijeće u borbi za vrijedne novčane nagrade u iznosu od 100KM, 60KM i 40KM za prvo, drugo i treće mjesto. Također, je bitna informacija da se na fotomaraton može prijaviti bilo ko, sa bilo kakvim uređajem za pravljenje fotografija.

Proudly powered by WordPress