Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Menadžment festival zbog poplava prolongirao 72 Sata Summer Fest za august

ponijeri festZbog poplava koje su pogodile BiH i cijelu regiju te sveukupnog stanja u državi menadžment “72 Sata Summer Festa” Ponijeri odlučio je festival prolongirati za mjesec august ove godine. 72 Sata Summer Fest se trebao održati 6.,7., i 8. juna na kakanjskom izletištu Ponijeri. Novi datumi su 22.,23., i 24. august.

“S obzirom na broj žrtava prirodne nepogode koja nas je zadesila, unesrećenih porodica koje su ostale bez krova nad glavom i uništenih poplavljenih područja, festival smo odlučili odgoditi jer mislimo da nije vrijeme za bilo kakvo slavlje”, rekao nam je Boris Franjić, project menadžerfestivala.

“Festival će biti održan22., 23., i 24. augusta sa istim headlinerima i istim rasporedom bendova. Suosjećamo sa porodicama stradalih i svima koji su pogođeni poplavama i klizištima u BiH i regiji. Sada se svi trebamo uključiti u čišćenje gradova i pomaganje ugroženima.”,izjava je Semira Mušije, koordinatora festivala.

Kupljene ulaznice će važiti za nove datume. Trodnevne ulaznicepo cijeni od 13 KM će se moći ponovo kupiti u pretprodaji od mjeseca jula, dok svi oni koji budu željeli vratiti karte to mogu učiniti u periodu od 20.06. – 28.06. u caffe baru Piki u Kaknju. Za sve detaljne informacije organizatori se mogu kontaktirati na mail 72satafest@gmail.com.

Posted in BiH
Proudly powered by WordPress