Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Nakon “Hilltona” idemo na “Music Room”

music roomNebuloza, Plastik Zappa Trio, CorbanSick, OTG, Funk Efemdžemov, Baga Sound, Dj Zuba, Dj Max Mahha… muzička su imena koja zaljubljenicima u nešto alternativniju i kvalitetniju muziku zasigurno znače.

Svi oni naći će se na jednom mjestu odnosno sobi, na festivalu nazvanom “MusicRoom”, koji će bitiodržan u Kiseljaku. Vrijeme radnje je 12. i 13.9.2014., u hotelu Dalmacija, točnije u bivšem Temple clubu, pod organizacijom koga drugoga, nego članova udruge “Šareno brdo” Dražena GujićaIgora Radmana i Dilber Branislava. Udruga je dosad bila najpoznatija po Hillton festivalu, a ne sumnjamo da će jednaku slavu pobrati i ovaj projekt.

“MusicRoom Festival je zapravo nastavak započetog projekta Hillton fest, koji ima potpuno novu dimenziju i priču. Članovi udruge odlučili su početi iz početka nakon duže stanke s novim imenom i novim idejama, koji će u ovom slučaju biti zatvorenog tipa te će se održati u klubu koji je nekad bio među najboljim klubovima u BiH (Club Temple – Hotel Dalmacija)”, kazao nam je Branislav Dilber.

Cilj ovog festivala je promoviranje neafirmiranih izvođača iz cijele BiH i regije te aktivno sudjelovanje na glazbenoj sceni Bosne i Hercegovine. Neki pak krajnji plan je udružiti se sa ostalim festivalima u BiH i šire radi što kvalitetnijeg programa i bolje organizacije, poručuju organizatori.

Osim u dobroj glazbi, posjetitelji će moći uživati i u popratnim sadržajima poput crtanja grafita.

“Ovaj put festival će pokloniti svojim posjetiteljima dva dana vrhunskog provoda i zanimljivih izvođača koji su obilježili glazbenu scenu BiH kroz razne pravce”, zaključili su iz Šarenog Brda.

Posted in BiH
Proudly powered by WordPress