Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Anes, Buco, Paolo i Enes = Reflektori na stadionu

enes begovic ljudeskaraNakon što smo objavili prije nekoliko dana da je gospodin Enes Begović u saradnji sa firmom Bekto Precisa donirao stolice za glavni stadion Luke u vrijednosti od 40.000KM on je opet posjetio gradski stadion Luke sa članovima upravnog odbora Nerminom Kadrićem, Anesom Pajevićem i Dzenanom Tahmazom. Kako nam je rekao gospodin Enes Begović oduševljen je urađenim na samom stadionu jer od njegovog zadnjeg dolaska na stadion i do danas su urađeni ogromni koraci u infrastrukturi što je osnovni temelj svakog zdravog početka razvijanja prije svega naše djece.

Ono što je oduševilo naše članove Upravnog odbora NK Bosna Visoko, a vjerovatno i kompletno građanstvo općine Visoko je da će gospodin Enes Begović obezbijediti i reflektore za pomoćni teren sa umjetnom travom. Članovi Upravnog odbora se zahvaljuju gospodinu Enesu Begoviću na ogromnoj podršci koju daje svim građanima općine Visoko, a prije svega djece.

Na kraju smo zatražili i izjavu Dženana Paola Tahmaza povodom ovog lijepog gesta planetarno popularnog pjevača narodne muzike i našeg sugrađanina Enese Begovića, na što nam je Paolo samo kratko odgovorio:

“Tim povodom citirat ću Ivu Andrića – Čovjek dok je živ dužan je svom zavičaju. Enes Begović je ljudska veličina koja ovim gestovima to i potvrđuje.”

Proudly powered by WordPress