Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Glasajte za Faruka Vražalića u izboru za najbolju ex-yu postavu SP!

vrazalic minskRenomirani rukometni portal balkan-handball.com kao i svake godine tako i ove bira najbolju postavu ex-yu reprezentacija velikog takmičenja. Ove godine se naravno radi o Svjetskom prvenstvu u Kataru na kojem učestvuje i naša reprezentacija.

Tradicionalno je već postalo da i novinar SCsport.ba i visoko.co.ba Jasmin Tajić učestvuje u izborima balkan-handball.com. Osim našeg novinara učestvuju i Sreten Rašković (Arena Sport), Riči Gajmovski (Makedonski Sport), Lojze Grčman (SIOL), Dražen Pinović (Sportske novosti) i Žika Bogdanović (balkan-handball.com).

Novinari su nominovaliu najbolje, nisu mogli glasati za svoje, ali u konkurenciji su se našli i bh. reprezentativci te selektor.

Tako na poziciji lijevog beka možete glasati za Nikolu Prcea, na poziciji desnog krila možete glasati za Faruka Vražalića, dok ne poziciji pivota možete glasati za Vladimira Vranješa. Na poziciji golmana u izboru je naš Nebojša Grahovac. A možete glasati i za najboljeg trenera, među kojima je i Dragan Marković.

Svoj glas možete dati na ovom LINKU.

SCsport.ba/visoko.co.ba

 

Proudly powered by WordPress