Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Mušinbegović, Ugarak i Pekić domaćini SBB-ovcima iz ZDK

sbb izborna jedinica 6 2015U restoranu hotela “Piramida Sunca” u Visokom gdje su inače smještene i zvanične prostorije OO SBB-a Visoko upriličen je radni ručak i druženje zvaničnika SBB-a prevashodno iz tzv”izborne jedinice 6” kojoj uz Visoko pripadaju Kakanj, Breza, Olovo, Vareš i Breza.

Domaćini ovog političkog skupa su bili predsjednik OO SBB-a Visoko Kemal Mušinbegović, potpredsjednik visočkog ogranka stranke Dario Pekić i Meldina Ugarak visočka zastupnica u Skupštini ZDK. Sastanku je prisustvovao i predsjednik OO SBB-a Zenica Ismet Sarajlić, zatim predsjednica Foruma žena Mensura Mehinović-Bečirhodžić kao i Naida Delibašić zastupnica u Skupštini ZDK.

Iz gradova koji čine Izbornu jedinicu 6 koja je inače napravila ukupno odličan izborni rezultat za SBB prisutni su bili: Enver Merdić (predsjednik OO SBB-a Kakanj), Nermin Selimović (predsjednik OO SBB-a Olovo), Fahrudin Brkić (predsjednik OO SBB-a Vareš), Namik Muratović (predsjednik OO SBB-a Breza) i Ćamil Zaimović (potpredsjednik OO SBB-a Breza).

Na ovom sastanku održanom u Visokom razgovaralo se najviše o trenutnom političkom stanju u ZDK sa posebnim akcentom na djelovanje SBB kandidata iz našeg kantona koji su ostvrili mandate u Skupštini ZDK odnosno u Federalnom parlamentu.

Proudly powered by WordPress