Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

VIDEO: Faris Pinjo i 9control ponovo osvojili publiku i prošli u treću live emisiju X Factor Adria

U večerašnjoj, drugoj po redu, live emisiji regionalnog show programa X Factor Adria mogli smo da gledamo odlične izvedbe svih kandidata, koji su nastupali pjevajući eurovizijske hitove.

Mladi visočanin Faris Pinjo, koji u ovom takmičenju nastupa u okviru grupe 9control, ponovo je, kao i u prvom live nastupu, osvojio srca publike, posebno ženskog dijela, te su pjevajući pjesmu soliste Johnnya Logana, “Hold me now”.

Također, pored publike koja je oduševljeno skandirala i navijala za 9control, bend je osvojio i srca članova žirija, te su svi odreda hvalili njihov večerašnji nastup, smatrajući ga u potpunosti kompletnim.

“Momci, izgledate i zvučite kao svetski bend” – kratko je prokomentirala Aleksandra Kovač.

Željko Joksimović je pohvalio zajedništvo u bendu, kazavši:

“Ja sam zaista uživao i moram da kažem da je ovo bilo zaista fantastično, kontrolisano, dobre boje glasova. Čak ste i pojedinačno bili dobri, a kad se sve spoji bili ste super.”

Njihovog mentora, Tončija Huljića, pohvalile su sve kolege iz žirija, kazavši kako smatraju da je napravio odličan izbor spojivši njih četvoricu u bend, a posebno dodavši Farisa Pinju naknadno, budući da on daje poseban šarm ovom bendu.

“To je bio pravi pogodak spojiti vas u jedan bend i zbog vas samih. Vi se ovdje sada jednostavno zabavljate, prvenstveno sami sebe, pa sve i ostali. A zamislite da je svaki od vas ovdje pojedinačno. Evo vidiš Farisa. Zamisli Faris da si ti sam?” – prokomentirao je Tonči Huljić nastup grupe.

Na kraju same emisije još jednom su ovi momci pokazali da su jedni od najboljih izvođača u ovom show-u, te su tako Faris Pinjo i 9control, glasovima oduševljene publike, prošli u naredni krug finala emisije X Factor Adria, pa ćemo ih naredne nedjelje gledati u trećoj live emisiji ovog regionalnog show programa.

Uskoro vam donosimo i video sa večerašnjim nastupom ove grupe, stoga pratite vaš portal Visoko.co.ba.

Proudly powered by WordPress