Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Uređaj “Thync” koji popravlja vaše raspoloženje!

Thync uređaj, iako je više tehnološka spravica (gadget) nama je izgleda kao veoma zanimljiv uređaj. Tink (Thync), je lagan i udoban i u zavisnosti od moda upotrebe u različitim pozicijama kači na sljepočnicu i potiljak i koristi se za za opuštanje, stimulacuju ili popravljanje vašeg raspoloženja.

Thync” koristi elektroencefalografiju za mjerenje električne aktivnosti mozga, te ujedno mijenja neuronske aktivnosti. Jednostavno rečeno, ima sposobnost da vam promijeni raspoloženje!

Tako da uz pomoć ovog uređaja “Thync” dobijate instant smirenje ili energetsku stimulaciiju, bez upotrebe bilo kakvih supstanci. Važno je da, kako kaže proizvođač :”ne izaziva bol i mamurluk”, dodajući da je Tink “jedan od onih proizvoda koji će najviše zavisiti od subjektivnog osećaja i prepuruka korisnika”.

Tink funkcioniše tako što kroz biokompatibilne materijale šalje elektronske pulseve u moždane živce, a intenzitet i trajanje pulseva kontroliše korisnik preko aplikacije za mobilni telefon. Potrebno je najmanje pet minuta da “uređaj Think” počne da djeluje.
Tink uređaj je udoban i lak

Ukoliko korisnik uređaja želi opuštanje, odlučiće se za “calm mode”, odnosno za senzaciju koju su korisnici okarakterisali kao prijatno stanje nakon meditacije i osećaj sličan onom koju osjećaju uživaoci marihuane nakon džointa.

Sa druge strane, ukoliko se korisnik odluči za “energetski mod”, doživjet će osećaj stimulacije i bistrine uma, postaće druželjubiv, glasan i aktivan. Uprkos skepticizmu oko zdravstvenih posledica, za sada nema naznaka o riziku po zdravlje i izgleda da uređaj stvarno djeluje kao što proizvođač tvrdi – bez neželjenih dejstva.

Cijena proizvoda odnosno uređaja “Thync (Tink) iznosi 300 funti, međutim to nije kraj troškova. S obzirom da se uređaj lijepi na glavu, neophodno je mijenjati naljepke, što bi svakodnevne uživaoce moglo da košta do 120 funti mjesečno.

Proudly powered by WordPress