Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

FOTO: Počela izgradnja novog objekta uz Policijsku stanicu Visoko

Prije nekoliko sedmica pisali smo o novom projektu, koji se provodi u našem gradu, a riječ je o izgradnji objekta uz Policijsku stanicu Visoko, koji će služiti kao proširenje ranije postojećeg administrativnog prostora u PS Visoko. Ovaj projekat će uveliko pomoći građanima koji su prethodnih mjeseci čekali u dugim redovima ispred PS Visoko kako bi predali zahtjev za izdavanje ličnih dokumenata, odnosno, kako bi podigli svoje dokumenta, a sada će u novom prostoru imati puno veće administrativne kapacitete na raspolaganju.

Naša ekipa je bila na terenu i zabilježila u nekoliko fotografija sam početak izgradnje ovog objekta, što možete pogledati i u nekoliko fotografija u nastavku.

Inače, posdjećanja radi, projekat proširenja administrativnog prostora je ukupne vrijednosti 200.000 KM te je to veoma lijepa inovacija u zgradi PS Visoko, koja za cilj ima proširenje dijela zgrade u koje se vrši izdavanje vozačkih dozvola, registracija za auta, pasoša, ličnih karti i sl., a zbog evidentnih potreba i velikih redova ispred ovih prostorija.

Najveća zasluga za izvođenje ovog projekta pripada komandiru PS Visoko, a nakon saznanja da je izuzetno potrebno proširenje ovih prostorija zbog potreba stranaka.

Rok za završetak radova je 70 dana.

Proudly powered by WordPress