Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

BH Telecom sponzor Novogodišnjeg turnira – Memorijal “Midhat Ahić”

Ozbiljnost i trinaestogodišnju tradiciju u organizaciji Novogodišnjeg malonogometnog turnira – Memorijal “Midhat Ahić” ove godine prepoznao je i BH Telecom te se sponzorski priključio partnerima najmasovijeg sportskog događaja u Visokom.

Novogodišnji turnir ove godine igra se u terminu od 23.12.-27.12. po ustaljenom sistemu takmičenja od dvadeset ekipa podijeljenih u četiri jakosne grupe čiji su nosioci najbolje plasirane ekipe iz prošle godine. Ove godine organizatori su se potrudili i da riješe pitanja zagrijavanja dvorane koja će u danima trajanja turnira biti topla. Posjetioci će ove godine imati još jednu novost, a to je besplatan internet, a zbog eventualnog opterećenja obezbjeđene su dvije mreže. Uz takmičarski dio i ove godine je predviđen bogat revijalni dio u kojem će nastupiti škole fudbala NK Bosna, Visport i Čaja, a bit će odigrana i utakmica ženskih selekcija Spursi i SFK Sarajevo.

– Velika nam je čast da se i BH Telecom sponzorski pridružio nama kao organizatorima, jer je to posebna dodatna referenca ovom turniru koji po imenima koja nastupaju na njemu zaista spada u top 5 svih turnira u BiH. Samim tim da je BH Telecom s nama je dokaz da je ovaj turnir odavno nadrastao lokalne okvire jer se kompanija poput BH Telecoma ne pojavljuje tamo gdje to nisu vrhunski događaji – izjavio je predsjednik Organizacionog odbora turnira Dario Božić.

Proudly powered by WordPress