Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Spremite se: Emina i Selma vam spremaju neobičnu čokoladno-cvijetnu priču povodom 8. marta – Dana žena

Ove godine sjetite se svih žena u vašem životu, darujte poklon ljubavi, šaren i veseo poklon koji savršeno pristaje. Sve one koji se odluče da svoje ljepše polovine, majke i ostale žene iz okruženja za 8. mart obraduju cvijećem ili najukusnijim cupcakes-om u gradu 7. i 8. marta, na istom mjestu kao i prošle godine ispred bivše Robne kuće Vema, očekuje predivna osmomartovska priča koju će vam ispričati Selma Mustagrudić i Emina Hasečić.

cokolade i cvijece 8. mart (1)Naime, u prazničnoj ponudi ove godine moći ćete pronaći veliki izbor neobičnog, nesvakidašnjeg i egzotičnog cvijeća, cvijetnih aranžmana i buketa, a naravno sve u duhu 8. marta – Dana žena.

Svakako, u ponudi će biti i mnoštvo neizostavnih i ukusnih Cupcakes-a sa osmomartovskim motivima, koje izrađuju Emina i Elma, a koji su savršen poklon da obradujete vama dragu i voljenu osobu. Ljubav, pažna i slatki zalogajčići su savršena kombinacija, stoga ne propustite da nas posjetite i probate super ukusne čokoladne cupcakes-e sa kokos kremom i Nutellom. A na vašem omiljenom prodajnom mjestu neće biti zaboravljeni ni one najmlađe dame, za koje spremamo cokolade i cvijece 8. mart (2)specijalnu ponudu.

Ne zaboravite, 7. i 8. mart su dani kada trebate posjetiti vaš omiljeni prodajni štand u blizini Caffe Karo, ispred bivše Robne kuće Vema.

Selma i Emina čekaju na sve vas pažljive koji svojim najmilijim damama želite pokloniti najljepše znakove pažnje, a upravo ovaj prodajni štand idealno je mjesto da pronađete poklone koji će učiniti da se vaše najdraže dame osjećaju posebno tog dana.

Proudly powered by WordPress