Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Aleksandar Trifunović: ‘Svaka čast Mile, Dragane, Bakire, razjebašte nas da sve samo što ne zapuca’

Prije nekoliko godina dogovaram sa Ninom ovu Buka karikaturu. Trebalo mi je nešto da ovjekovječi taj trenutak Dodikove i Bakirove ljubavi u nastanku.

A sve je govorilo da će biti velika, no ovoj količini ljubavi, podrške i uvažavanja se nisam nadao, a ja baš volim ljubiće i mogu da predvidim razvoj situacije.

Valjda sad već i najveći idiot može da zamisli taj trenutak čiste ljubavi kad Mile zove Bakira i kaže mu daj malo poguraj tu odluku, o Danu Republike Srpske, Ustavnog suda, računao sam ranije s njom.

Ništa ne brini Bake će Miletu, ide samo što nije, a ti molim te sa Čovićem prozbori koju da me popusti malo, biće sve kako smo dogovorili, nek mi da vremena, znaš i sam da je meni najbolji Mostar onaj iz vica sa zlatnom žabom kad napravi most … a je … ajahhaha … hahah .. dobar, dobar … ono kao želja, pa da napravi most a on … hahahaha …, jajajaj … ajajajaja… zagrcnuću se…nego ja onda idem po dogovoru referendum pred izbore od odvajanju a ti najavi jedan o ukidanju Srpske, mislim moramo već jednom održati taj referendum, kapiši, ništa lično … može li, pa da …. haha veselo, šta kažeš, žabac i most… kakav vic… hahah…

I onda jutros…

Ajde molim te samo da se danas vidimo nakon što se vratim sa Čevljanske koride, otišao bi ako stignem, idem da me vide volovi…pardon da gledam volove, hahaha …volovi vole …volovi nas vole … hahaha, dobra … A Vigemark, joj, jesi mu vidio glave … nekako je stondiran stalno, kao da ga naka žaravica puca ..ja, a šta misliš da mu stravu salijemo … hahah, hahaha … ma slušaj, dobar je samo da nije peder… ma ja, i to što kažeš…

ajde vidimo se onda danas da se malo i dogovorimo, bogati, stislo, nemam više odakle za penzije i plate da posuđujem….

80 000 ljudi je prošle godine napustilo BiH. A mnogo više prethodnih. Ljudi. Nisu više mogli da budu dovoljno glupi da ostanu samo Srbi Hrvati Bošnjaci, ta popišana statistika, da preživljavaju i izdrže ovaj višegodišnji dosadni i predvidljivi, ubilački threesome Baketa, Čove i Mile uz svjetleću asistenciju preostale, svekolike ljevice i desnice, svih tih većih i manjih samodovoljnih kvaziliderskih kometa, svih boja politčkog spektra, od desnice do ljevice.

Današnji dogovor je dao novi nivo besmisla aktuelnoj političkoj baruštini, treba očekivati da sad i zvanično svi budu vlast i opozicija istovremeno. Idealna opcija pred još jedne izbore koji neće promijeniti ništa do neke nove podijele karata, odglumljene partije bridža u kojoj svaka dobija …

Ja se rođaci mogu sprdati s njima, ali mi smo ovo društvo najbolji vic Evrope. Jedna jalova preostala većina presrećna dostignutom količinom ljubavi prema sopstvenoj naciji, a na uštrb sebe, svoje porodice i prijatelja. Većina presrećna proizvedenom količinom unutrašnjih i vanjskih neprijatelja, tim dvadesetčetovoročasovnim transom u ove dvadeset četiri godine s kojim se valjda lakše podonosi sveopšta pljačka od strane stvarnih neprijatelja, s kojom se lakše podnosi i ono samponiženo biće što ga svako jutro vide u ogledalu.

Svaka vam čast, Mile, Bakire, Dragane, skidam vam kapu, razjebašte nas … da sve samo što ne zapuca…

Proudly powered by WordPress