Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

MUP ZDK i policijski komesar Semir Šut čestitali rođendan portalu Visoko.co.ba

Prateći Vaš rad i aktivnosti, kao i sadržaje objavljene na Vašem portalu, uočili smo da u mjesecu augustu tekuće godine obilježavate i slavite rođendan portala Visoko.co.ba.

U ime Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona i u svoje lično ime upućujem Vam iskrene čestitke, sa željom da u Vašem radu postignete što bolje rezultate i da sve poteškoće sa kojim se budete susretali rješavate na najbolji mogući način.

Iskoristit ću ovu priliku da Vam se zahvalim na profesionalnom radu i doprinosu, u smislu praćenja svih akcija i aktivnosti koje je Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona poduzimala na dokumentovanju i rasvjetljavanju izvršenih krivičnih djela i procesuiranju izvršilaca istih, kao i drugih naših mjera i aktivnosti, a sve sa ciljem objektivnog i blagovremenog informisanja javnosti i zajednice. Nadam se da ćemo nastaviti sa dobrom saradnjom koja je obilježila i prethodni period i ubjeđen sam da imamo obostranu želju i spremnost da unapređujemo odnose policije i medija, što bi u konačnici svakako prvenstveno rezultiralo boljom komunikacijom sa građanima, a samim tim i pozitivnim efektima u radu policije, i u tom kontekstu Vam za sve vrste saradnje i pomoći stojimo na raspolaganju.

Još jednom cjenjenom menadžmentu i svim uposlenicima portala Visoko.co.ba upućujem iskrene čestitke i želim svako dobro u profesionalnom i privatnom životu.

Proudly powered by WordPress