Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

FOTO&VIDEO: MMS 4 festival završen premijernim prikazivanjem filma High Hope

Tri dana sjajne zabave u Visokom, u okviru četvrtog izdanja festivala umjetnosti i kreacije Many Men Show 4, sinoć su završena i festival je zvanično zatvoren. Svečanost zatvaranja festivala i premijera promotivnog filma “High Hope”, koji opisuje ljepote grada Visokog, privukla je veliki broj posjetilaca u Kulturnom centru “Altindag-Visoko”, koji su uživali u posljednjoj večeri festivala i sjajnom filmu o našem gradu, idejno i realizacijski nastalog kroz saradnju udruženja Setup i produkcije Vi-net.

Ranije tokom dana festivalski program pružio je posjetiocima uzbudljivi Auto tuning styling show, u okviru kojeg su imali priliku da gledaju veliki broj automobila koji su prošli kroz kreativni filter svojih vlasnika, a koji su u Visoko stigli iz cijele Bosne i Hercegovine.

Sveukupno gledano, tri dana sjajne zabave, provoda i prikazivanja talenata mladih ljudi iz Visokog su iza nas, te Visočani mogu biti zaista zadovoljni onim što su im mladi organizatori festivala MMS 4 ponudili u danima vikenda.

U zvaničnom saopćenju festivalskog tima, koji se javnosti obratio sinoć, stoji:

“Drago nam je što smo bili, nakratko, dio visočke kulture i što se tradicija ‘show-a više ljudi’ nastavlja u našem gradu. Tri dana sjajnog programa su iza nas, a mi se iskreno nadamo da ste svi uživali, baš onoliko koliko i mi.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim našim partnerima na ovom projektu, bez kojih festival umjetnosti i kreacije Many Men Show 4 ne bi bio održan, a to su: Općina Visoko, World Vision, Vispak, Mesijum, Pekara Ognjište, portal Visoko.co.ba, TV Vi-net, Udruženje Setup, Udruženje Damar Omladine, VGT, Zavičajni muzej Visoko, KUD Visoko, PU Visoko, JU Centar za kulturu i edukaciju, Auto tuning styling show Visoko, Lounge bar IME, kao i našim medijskim partnerima: Visoko.co.ba, Radiosarajevo.ba, Klix.ba, RTV Visoko, Magazinplus, Visokoin.com i Ban.ba.

Nadamo se da nam nećete zamjeriti na eventualnim propustima tokom prethodna tri dana i da ste zadovoljni organizacijom kako ovog, tako i prethodnih izdanja festivala MMS.

Vidimo se naredne godine!”

U nastavku pogledajte fotogaleriju sa fotografijama koje su nastale tokom jučerašnjeg, posljednjeg dana MMS 4 festivala, kao i promotivni video “High Hope”, čijom premijerom je festival zatvoren.

Proudly powered by WordPress