Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Prošetajte virtualno kroz Visoko – “Virtual Tour 360”

visoko visit my countryJedinstveni turistički internet portal www.vmc.ba na kojem posjetioci mogu na jednom mjestu saznati sve o najatraktivnijim turističkim destinacijama u našoj zemlji, saznati njihovu historiju i kulturu te pronaći odgovarajući smještaj, zahvaljujući mnoštvu fotografija, virtualnih prezentacija, videoklipova između ostalih nudi i interesantnu prezentaciju Visokog.

Idejni tvorac projekta Mario Gerussi, čovjek u Visokom poznat s početka istraživanja Visočice i ostalih lokacija za koje Semir Osmanagić tvrdi i dokazuje da su bosanske piramide. 

“Projekt je namijenjen prezentaciji turizma Bosne i Hercegovine, želimo na najljepši i inovativan način pokazati ljepote Bosne i Hercegovine. Projekt Visit My Country predstavlja zemlju u najljepšem svjetlu”, istaknuo je Gerussi.

Za one koji imaju namjeru posjetiti Visoko u budućnosti, odnosno sve one koji su vezani za Visoko na bilo koji način, predlažemo da pogledaju prezentaciju Visokog na slijedećem linku: http://visitmycountry.net/bosnia_herzegovina/bh/index.php/destinacije/federacija-bih/61-destinacije/federacija-bih/436-visoko-visoko

Na portalu Visit My Country Bosnia and Herzegovina možete naći više od 8.000 fotografija, 800 virtualnih objekata sa više od 15.000 virtualnih slika i 650 videoklipova.

Posted in BiH
Proudly powered by WordPress