Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Fuad Muzurović, Salih Hadžialić i Šaćir Čelebić sa članovima NVO altruista ”Svjetlo”

berlinNekadašnji trener FK Sarajevo i reprezentacije BiH Fuad Muzurović, zajedno s prijateljima, nogometnim trenerima Dževadom Klačarem i Almirom Smajićem, te sportskim komentatorom BH radija 1 Salihom Hadžialićem i Šaćirom Čelebićem, družio se sa članovima NVO altruista ”Svjetlo”.

Druženje je upriličeno u okviru programa koji je NVO altruista ”Svjetlo” pokrenuo u oktobru 2013. godine ”Na kafi sa poznatima…”, a koji ima za cilj upoznati mlade s umanjenim sposobnostima s poznatim ličnostima koji su postigli uspjehe u svom poslu.

– Drago mi je što sam pozvan na ovo lijepo druženje. Na ovaj način želimo i pozdraviti naše nogometaše koji će nastupiti u Brazilu i poželjeti im sreću. Zahvalio bih i Nogometnom savezu BiH, kao i klubovima Sarajevo i Željezničar koji su dali podršku ovom projektu – izjavio je Muzurović.

Članovima NVO altruista ”Svjetlo” uručeni su pokloni Nogometnog saveza BiH, te fudbalskih klubova Sarajevo i Željezničar, kao i slatki paketi kompanije ”Kent”. Programom ”Na kafi s poznatima…” NVO altruista ”Svjetlo” želi potaći mlade s umanjenim sposobnostima da vjeruju u svoje mogućnosti i da budu uporni u ostvarenju snova.

Posted in BiH
Proudly powered by WordPress