Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

“Zahvaljujući Muji Obhodžašu i ove godine NK Bosna je uvrštena u takmičarski dio prestižnog nogometnog turnira u Berlinu”

kike dzavitiGeneracije Visočana unazad preko deset godina odlaze u Berlin na nogometni turnir koji se tradicionalno igra u mjesecu aprilu. Zahvaljujući Šaćiru Čelebiću, neumornom entuzijasti i čovjeku koji je najzaslužniji što su mnogi uspješni i manje uspješni nogometaši Bosne, ali i mnogi drugi, obilazili Berlin, Beč, Prag, Klagenfurt, Dortmund… i ove godine je planiran odlazak u Njemačku.

-“Dobili smo poziv da i ove godine učestvujemo na prestižnom nogometnom turniru mlađih selekcija na kojem učestvuju poznati Njemački, ali i klubovi iz cijele Evrope. Dokazani prijatelj Visokog Mujo Obhodžaš ponovo je kao i prethodnih godina učinio sve da budemo dio ove priče. Turnir počinje 17.04., a prema prvobitnim planovima ekspedicija iz Visokog bi trebala na ovom putovanju boraviti do 22.04., uz nadu da ćemo ostvariti dobar rezultat. U pregovorima smo i da se ponovo turistički u jednom dijelu putovanja malo zadržimo i u Pragu, eventualno u Austriji najvjerovatnije u Klagenfurtu – izjavio je za naš portal Šaćir Čelebić, nedavno nagrađen i sportskom nagradom u izbornu najboljih za proslu godinu u ZDK.

Proudly powered by WordPress