Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Za visoko.co.ba piše Almin Alijagić: I nakon četvrte po redu kontrolne utakmice, fudbaleri visočke Bosne ne znaju za poraz

Danas su žutoljubičasti na terenu sa plastičnom podlogom u Hadžićima remizirali sa Igmanom iz Konjica, bilo je 2:2, baš kao i u subotnjem susretu protiv domaćeg Radnika. Za razliku od toga meča, šef stručnog štaba Avdo Kurdija, koristio je sve raspoložive snage, pa se tako u timu našao i oporavljeni Denis Cana.

Golove za Visočane postigli su Elmir Puščul i Adnan Hodžić, a ono što je zanimljivo da su nogometaši Bosne ponovno ispustili pobjedu, jer su Konjičani do neriješenog ishoda došli nakon što je glavni arbitar meča, Mirza Zubić, dosudio penal za Igman u poslijednjoj minuti utakmice.

Ipak, stručni štab Bosne mogao je biti zadovoljan današnjom provjerom a posebno igrom u drugom poluvremenu. Igrači su ispunili sve zahtjeve struke, što obećava da ćemo na proljeće gledati jednu novu Bosnu sa prepoznatljivom igrom, bilo da se igra kući ili na strani.

Inače, nogometaši Bosne, sutra imaju slobodan dan, no oni će zajedno sa stručnim štabom, prisustvovati izbornoj skupštini kluba, koja, da još jednom podsjetimo, počinje u 18 sati, u Velikoj sali Općine Visoko

Proudly powered by WordPress