Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Omladinsko veče u Gradišci

visoko.co.baASuBiH Lokalni tim Gradiška je 26.03.2014. godine u 20:00 časova organizovao “Omladinsko veče” u maloj sali Kulturnog centra Gradiška. Bio je to jedan od odličnih projekata ovog lokalnog tima koji je inače i jedan od najaktivnijih timova Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini.
Marija Puljarević, PR Lokalnog tima Gradiška nam je rekla: “Na Omladinskoj večeri su nam se predstavili srednjoškolci i omladinci iz Gradiške, pjevanjem, recitacijama, autorskim pjesmama, izevdbama na klaviru i muzičkom pratnjom. Svi izvođači su bili na visini zadatka i posao su odradili odlično i profesionalno, iako su oni samo početnici. Veoma smo ponosi na sve. Ništa manje bitna nije ni mnogobrojna publika koja nas je došla podržati. Ovo je veoma značajan projekat za naš Lokalni tim jer je ovo druga godina da ga uspješno realizujemo i želimo da postane tradicija našeg tima i u budućnosti. Na kraju programa naš koordinator je uručio zahvalice svim učesnicima. Naš moto je: Nemoj biti tih, reci ASuBIH!”

Obratio nam se i Dragan Bunjevac, inače koordinator ovog lokalnog tima: “Nemam puno šta nadodati na riječi naše PR menadžerice Marije Puljarević, osim da sam jako, jako ponosan na svoj tim. Na njih uvijek mogu računati da će mi pomoći u bilo kojem obliku i znam da će dati 110% sebe. Kada znaš i budeš svjestan da se tvoj tim stvarno žrtvuje i cijeni rad ove organizacije, a i tebe kao koordinatora, onda postigneš unutrašnje zadovoljstvo. Zbog takvog tima se uvijek vrijedi žrtvovati. Hvala im na tome i ne bih ih mijenjao ni za šta! Nemoj biti tih, reci ASuBiH! Budi dio njih, dio najboljih!”

Posted in BiH
Proudly powered by WordPress