Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Posjeta JU “Škola za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju” Zenica

Opstanak posjeta školi Zenica naslov Kopiraj

U svakoj bašti raste po jedna ruža i svako ima nekog da mu ruke pruža.

Sigurno bi svojom ružom učenici i osoblje JU “Škola za odgoj obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju” iz Zenice, nazvali Meldinu Ugarak, koja je unijela mnogo ljubavi u ovu školu, te koja nesebično pomaže i odazove se svakom pozivu osoblja ove škole. Zahvaljujući upravo Meldini Ugarak, danas je Udruženju građana uručena zahvalnica povodom manifestacije na kojoj je obilježen Dan ove škole, kao i Udruženju građana “Opstanak” i najaktivnijim članicama Dženani Brkić i Elmi Kadrić, koje su zajedničkim snagama obezbijedile slatki program i time ovaj predivan dan učinile još slađim, kako djeci koja pohađaju ovu školu, tako i njihovim roditeljima i svim drugim posjetiocima ove manifestacije.

Opstanak posjeta školi Zenica 1Kopiraj Imali smo priliku gledati priredbu koja je odlično osmišljena, a koju su učenici ove škole svojom predivnom izvedbom još više uljepšali. 

 Veliko hvala direktorici škole, Hadžiri Dračo, kao i uposlenicima ove škole, koji su nam uputili poziv na ovu manifestaciju, te nas iznenadili lijepim poklonima i zahvalnicom za naše udruženje.

 

Opstanak zahvalnica Kopiraj

Proudly powered by WordPress