Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Želite li eksperimentirati u Labaratoriji demokratije?!

visoko.co.baInstitut za razvoj mladih KULT objavljuje poziv za učešće u planskoj igri Laboratorija demokratije, koja će se održati 20-21. septembra 2014. godine u Parlamentu Federacije BiH u Sarajevu.

Cilj planske igre je da mladima koji ove godine prvi put izlaze na izbore približi izborni proces, objasni ulogu medija i civlnog društva u tom procesu te ukaže na alate putem kojih mogu kritički procijeniti kome da daju svoj glas.

Ukoliko ste zainteresirani, imate 18 i više godina te prvi put izlazite na izbore, za učešće u planskoj igri možete se prijaviti putem obrasca na linku ovdje. Svoje prijave elektronskim putem možete slati na e-mail shajrudin@gmail.com, najkasnije do 15. septembra 2014. godine.

Učesnici/e koji budu odabrani za učešće u planskoj igri Laboratorija demokratije, biti će o tome obaviješteni najkasnije do 17. septembra 2014. godine, te dobiti sve potrebne informacije u vezi s njenim održavanjem.

Organizator će osigurati hranu i osvježenje za sve učesnike/ce  planske igre te smještaj i putne troškove za učesnike/ce iz drugih bh. gradova.

Za sva pitanja i dodatne informacije možete se obratiti na e-mail shajrudin@gmail.com, kao i putem telefona na 033/778-762.

Posted in BiH
Proudly powered by WordPress